Σχεδιάζουμε & παράγουμε πλαστικά είδη υψηλών προδιαγραφών


Ποιοι ειμαστε

Η εταιρία Plastica ασχολείται με μεράκι και συνέπεια με την παραγωγή πλαστικών ειδών εδώ και 25 χρόνια. Πάντα με πρωταρχικό μας μέλημα το σεβασμό απέναντι στον πελάτη, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στην άριστη ποιότητα των πλαστικών, την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και στις ανταγωνιστικές μας τιμές.

Από την ίδρυση έως σήμερα, με εφόδια την πολυετή εμπειρία, την άριστη συνεργασία με το εργατικό και διοικητικό δυναμικό και την άψογη σχέση με τους πελάτες, η εταιρεία συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Το 1995 η PLASTICA κάνει τα πρώτα της βήματα στον εξαγωγικό τομέα, εξάγοντας προϊόντα σε πολλές Ευρωπαϊκές και μη χώρες. Σήμερα οι εξαγωγές της αποτελούν πλέον ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο του τζίρου της.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία, τα τεχνολογικά εξελιγμένα καλούπια της και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας ISO 9001:2008

Σήμερα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να καλύπτουμε ένα ευρύ τμήμα της αγοράς υποστηρίζοντας τον οικιακό, επαγγελματικό, ισοθερμικό, ειδών Camping, και λοιπών εξοπλισμών

Καλύπτουμε ευρύ τμήμα της αγοράς και η προτίμηση και αξιοπιστία σας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η καλύτερη επιβράβευση και ενέχυρο για τη διαχρονική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε και ευελπιστώντας σε μια μελλοντική συνεργασία, δεσμευόμαστε πάντα στο καλύτερο για την δική σας εξυπηρέτηση.